Suhteessa edelliseen virkaan Irwin konsultointi palvelut, ihmiset alkavat sisustaa kotinsa loma kauden. Mutta valitettavasti, palo-osastot olivat usein vastata paljon talon tuli palot tänä aikana, koska toiminta häiriöitä sähkö koristeet yhtenä merkittävänä syynä. Mutta siellä oli muutamia syitä onnettomuuksiin erityisesti tänä aikana vuoden ja Irwin konsultointi Palvelut haluaisi sinun jatkaa lukemista ja on suositeltavaa joitakin hyödyllisiä vinkkejä pysyä turvassa tämän kauden iloa.

Huolehdi todellinen joulu kuusi

Kun todellinen tai elävä joulu kuusi, valitse tuoreempaa ja vihreämpää puita. On parasta välttää valitsemalla kuivat puut, koska ne ovat alttiita tuli palot. Sinun on varmistettava, että puu on turvassa eri lämmön lähteiden, kuten tilan lämmittimet ja valaistu takat. Jotta voidaan paremmin suojella puuta, pitää sammutin lähellä sitä. Muista, että elävät ja tuoreet puu voi myös nopeasti syttyä tuleen, koska sen neuloja ja SAP, joten on muutamia huomioita ennen kuin laitat sen oikealle ja turvalliseen paikkaan. Elävää puuta on kasteltava säännöllisesti, jotta vältettäisiin kuivuneen puun, joka on heikoin metsä palojen vuoksi. Säilyttää asianmukaisen nesteytyksestä ja nähdä sen, että siellä on aina hyvä määrä vettä tarjontaa. Toisaalta, joilla keinotekoiset puut voivat olla paljon turvallisempaa varsinkin jos se on merkitty "palon kestävä", joten tällaiset puut eivät ole magneetti tuli palojen.

Pidä sähköiset liitännät järjestyksessä

Sinulla on todennäköisesti paljon sähkö liitäntöjä talosi, koska ylimääräisiä sähkö koristeita omistat. Tämän, ylikuormituksen voi olla mahdollista. Järjestä jokainen sähkö liitäntä oikein pitämään pois palo onnettomuuksia.

Hävitä kääre paperit asianmukaisesti

Kun perheen lahja-antavat, älä anna perheen jäsenten roska koriin kääre paperit takka. Älä vähättele kykyä paperit syttyä hyvin nopeasti, että voi jopa aiheuttaa Flash tuli palot. Hävitä ne oikein tai kierrätä kääre paperit.

Hanki apua toisten

Laittaminen koristeet korkeammilla paikoilla liittyy jonkin verran riskejä niin parempi soittaa yhden perheen jäsenen tukea pohjan tikkaat, kun olet suunnittelussa valot ja koristeet katolla, katto tai muita korkeampia paikkoja talosi.

Tarkista koriste valot

Jos huomaat joitakin vahinkoja valot olet käyttänyt viime vuonna, nopeasti korvata ne turvallisuussyistä. Älä anna kulunut johdot, löysät yhteydet, ja jopa rikkoutuneet pisto rasiat syttyy lomasi aikana, koska se voi lopulta aiheuttaa onnettomuuden.

Käytä valoja varovasti

Ennen kuin perhe menee nukkumaan tai jättää talon ulkona matkaa, varmista, että kaikki valot olivat pois päältä estääkseen lyhyen joka voi laukaista sähkö tulen. Sinun ei pidä jättää sähkö koristeita vartioimatta pitkäksi aikaa.

Pidä johdot turvassa

Varmista, että ei ollut mitään vaurioita sähkö johdot sekä ja olla varovainen suunnittelemalla ne talosi ja estää toimia, jotka voivat vahingoittaa johtoa. Käyttämällä kynnet tai Tacks ei ehkä ole paras valinta asentaa valot, joten asiantuntijat ehdottavat käyttää koukkuja tai eristetty niittejä sijaan.

Monitor kynttilät

Pidä kynttilät pois ulottumattomissa pienten lasten ja Älä jätä niitä vartioimatta samoin.

Valitse tukeva koriste

Pienet lapset ovat erityisen utelias siten koristeet voisi ottaa heidän kiinnostuksensa ja leikkiä heidän kanssaan, ja jos koristeet ovat hauraita, ne eivät kestä kauan. Mutta ei vain siksi, että koska jos sinulla on sähkö koristeita parempi pitää ne turvallisessa paikassa ei sisällä ulottuville pieniä lapsia ja lemmikkejä sekä varmistaa niiden turvallisuutta.

Ajattele kahdesti noin näyttämällä fake Foods

Kanssa vähän lapsia tai lemmikkejä, et ehkä huomaa, että he olivat jo syö niitä väärennettyjä karkkeja teidän koristeet. Te dont ' haluta jotta vaarantaa hyvinvointi-lta sinun Kids ja lemmikki, aivan? Joten varoa laskemisesta näiden väärennettyjen elin tarvikkeiden esillä.

Ole varovainen laskemisesta erilaisia koriste kasvien

Olet luultavasti aio laittaa paljon ihania kasveja sisällä kotiisi kuin koristeet erityisesti Poinsettias jotka ovat yleisimpiä aikana loma kautta, mutta muistakaa, että tämä kasvi voi olla myrkyllinen kerran syönyt, niin laittaa ne paikat, jotka oli vaikea tavoittaa lapsesi ja Pienet lemmikit.

Irwin konsultointi Palvelut toivottaa teille "Happy Holidays" ja turvallisen juhlan tähän vuoden iloisiin aikaan.