Feriesæsonen betyder også "sæsonen til at være Jolly" til mange. Det er den tid af året, hvor folk får travlt med at dekorere deres hjem og endda forberede nogle gaver til deres venner og kære. Det er faktisk en sæson, der bringer glæde og spreder kærlighed til hinanden. Men denne sæson er noget tilbøjelige til ulykker på grund af det kolde vejr, hvor folk undertiden mishandle varmeapparater og elektriske tæpper og endda starte ulykker på varme ildsteder. Irwin Consulting Services, en konsulentvirksomhed, der arbejder hårdt for at sikre den offentlige sikkerhed, ønskede, at alle skal være sikker i løbet af denne lykkelige sæson, så de gav nogle grundlæggende tanker at huske på at holde hele familien sikkert nedenfor.

Nogle af de almindelige ulykker i denne sæson omfatter køkken brande, elektriske brande, og brande, der begynder fra brændbare materialer, der blev placeret i nærheden af husets varme kilder. Ingen ønskede at opleve uheldige begivenheder eller ulykker, selv mens madlavning, så du er opmuntret af Irwin Consulting Services til at fokusere hver gang du er madlavning og så meget som muligt, lad ikke nogen stjal det meste af din opmærksomhed, mens du forbereder mad til din familie. Det ville også være bedre at have alt organiseret, før du tilbereder og undgå madlavning alt på én gang; multitasking på madlavning var ikke altid en effektiv tilgang. Udendørs grill blev lavet til at lave mad uden for dit hjem, så du skal ikke bringe det ind for at tilberede dine foretrukne grill. Uanset hvor kold den er udenfor, skal den aldrig placeres indeni.

Andre husstande elsker at holde levende juletræer. Men denne ferie sæson, kan sådanne træer blive den største brandfare i et hus. Du er nødt til at vande den regelmæssigt og sørg for, at det kan absorbere vand op gennem sin kuffert. Hvis du har dekorative lys på dit træ, skal du kontrollere, om det er mærket til indendørs brug, og hvis det er godkendt til sikker brug af en UL-liste. Din levende juletræ bør også være væk fra pejse og plads varmere for at undgå brandulykker. Må ikke sætte det på vej af en exit døren så godt. Levende stearinlys bør ikke være på levende træer også. Sluk alle lysene og endda frakoble dem, hver gang din familie går i seng eller gå ud i huset.

Læg dekorative stearinlys på afstand af dine små børn. I tilfælde af dekorative lys, korrekt el-ledninger skal sikres og hænge dem ved hjælp af plast clips i stedet for søm for at undgå hændelser af det gennemtrængende gennem ledninger, der kan føre til shorts. Vi ønsker ikke tragedier til at ske i vores hjem, så sørge for, at der ikke var nogen overbelastninger og defekt ledninger. Kontroller hver streng af tråd og sørge for, at de er sikre at bruge til at forhindre eventuelle farlige situationer. Forlængerledninger skal anvendes med behørig forsigtighed og undgå at tilslutte en forlængerledning til en anden, fordi det kunne resultere i spændingsfald og overophedning. Indendørs og udendørs lysforbindelser er meget sikrere med brug af powerstrips. Nogle vigtige pointers, at Irwin Consulting Services vil gerne have dig til at huske på omfatter at sikre en velfungerende røg alarmer og en let tilgængelig brandslukkere samt at have vejret alarm radioer.

Skorstenen skorstenen skal rengøres især i løbet af denne kolde årstid og sætte en rist eller skærm foran pejsen, og aldrig sætte strømper og andre ferie dekorationer i nærheden af en tændt pejs. Gaver bør placeres på et sikkert sted samt dit juletræ, ikke på en tæt afstand med pejs.

Udvikle en god og ordentlig Escape plan især hvis du har et stort hus, og hvis du har besøgende, også diskutere det med dem. Kom til dine døre må ikke være blokeret af nogle møbler eller store dekorationer, men i stedet gøre det til en klar sti for at gå udenfor let i tilfælde af en nødsituation. Gassen linjer skal kontrolleres grundigt for at sikre en sikker brug af varme i dit hjem. Invester i en eller to ildslukkere og sørg for, at de er opladet. Som sagt tidligere, bør røg alarmer og kulilte detektorer være til stede i dit hjem. Anbring ikke plads varmere i nærheden af brændbare genstande og brug den også med passende forsigtighed. plads varmere med tip-over kontakter er ofte foreslået af mange eksperter. Udendørs varmeapparater bør forblive udenfor og bør aldrig bruges til indendørs opvarmning.

Har en sikker og lykkelig ferie sæson med dine venner og kære.